Jogi nyilatkozat

Impreszum/Jogi nyilatkozat

Staples Austria GmbH Jasminstrasse 2 4600 Wels Austria

Cégjegyzék:
Staples Austria GmbH,
Üzletvetők:
Gordon Glover
Bernhard Ruf

Tel.: +43 (0)7242 696 - 130
Fax:  +43 (0)7242 686 - 24
E-Mail: viktor.pasztor@staples.at

Cégjegyzék Wels, FN 171059h
Nemzetközi adószám: ATU 651 429 36

Kérdések esetén várjuk megkeresését.
E-mailben: viktor.pasztor@staples.at vagy
Telefonon: +43 (0)7242 696 - 130.

A honlap használatának feltételei
E jogi nyilatkozat feltételei a Staples Austria GmbH (a továbbiakban: Staples) jelen (www.staplesadvantage.hu ) honlapjára vonatkoznak. A Staples székhelye: Jasminstrasse 2, 4600 Wels, Austria. cégjegyzékszáma: FN 171059h. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a jogi nyilatkozatot! A honlaphoz való hozzáféréssel és/vagy az ezen a honlapon vagy honlapon keresztül nyújtott információk használatával Ön elismeri ezen jogi nyilatkozat feltételeinek érvényességét.

Az ezen a honlapon vagy honlapon keresztül nyújtott információkat csak általános információs célokra szabad használni, és nem helyettesíthetik a tanácsadás semmilyen formáját. Az ezen információk alapján meghozott döntések az Ön számlájára és kockázatára történnek. A honlap információiból semmilyen jog nem származtatható. Habár a Staples megpróbál pontos, teljes és naprakész információkat nyújtani, a Staples nem vállal felelősséget és nem fogad el kifogást, ha a honlapon vagy a honlapon keresztül nyújtott információk nem pontosak, teljesek vagy naprakészek.

A Staples nem állítja vagy garantálja, hogy ez a honlap hiba vagy zavar nélkül működik. Nem megengedett ezen honlap olyan használata, ami a más internetes felhasználók általi használatot akadályozhatja, ami veszélyeztetheti ezen honlap működését és/vagy befolyásolhatja a honlapon vagy a honlapon keresztül nyújtott információkat vagy a működtető szoftvert.

A Staples nem felel az ezen honlaphoz való hozzáférésből és/vagy a honlapon vagy a honlapon keresztül nyújtott információkból (vagy azok használatából) eredő közvetlen vagy közvetett károkért. A Staples fenntartja a jogot, hogy a honlapon vagy a honlapon keresztül nyújtott információkat, beleértve ezen jogi nyilatkozat feltételeit is, bármikor és előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa. A Staples nem felel az erre a honlapra mutató külső honlapokért, valamint az erről a honlapról linkelt honlapokért.

Kontakt
close