A jelen weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k és hasonló technológiák használatába, a Cookie-kra vonatkozó irányelveinkben foglaltak szerint, valamint az Ön olyan adatainak használatába, amelyeket mi gyűjtöttünk vagy fogunk a jövőben gyűjteni az Adatvédelmi irányelveinkben részletesebben bemutatottak szerint.

Előnyök az Ön számára

Miért válasszon egyetlen beszállítót?

Ha egyetlen megbízható beszállítót használ az összes termék- és szolgáltatásigényéhez, akkor nem csupán az élete lesz egyszerűbb, de időt és pénzt is megtakaríthat.

A Staples Business Advantage által kínált érték

Személyre szabott megoldások és a még jobb teljesítmény eléréséhez szükséges szolgáltatás, szakértelem és megtakarítások. Mindez egyetlen megbízható forrásból.

Szerezze be a szükséges megoldásokat egyetlen megbízható beszállítótól

Egy helyen az irodához, a pihenőhelyiségekhez, létesítményekhez és egyéb helyekhez szükséges minden megoldás – ennél nem is lehetne egyszerűbb

Food and Breakroom

Szerezzen be egy forrásból mindent, ami az étkezőbe és pihenőhelyiségbe kell

A kávétól és a harapnivalóktól kezdve a kis háztartási gépekig mindent megtalál, ami az iroda kényelmesebbé tételéhez szükséges.

Fedezze fel az Ön számára megfelelő megoldást!

Technology Solutions

Az Ön javát szolgáló technológiai megoldások

Fedezze fel az összes olyan technológiai opciót, amire szüksége van ahhoz, hogy gyorsabban, okosabban, könnyebben és jobban végezhesse munkáját a gyorsan változó világban.

Fedezze fel az Ön számára megfelelő megoldást!

Discover Our Solutions

Beszéljünk személyesen!

Az igényei szerint személyre szabott megoldáshoz forduljon az egyik képviselőnkhöz.

Let's talk in person HU

Let's talk in person HU
Kontakt
close