Technológia és üzleti gépek

Technológiai és üzleti megoldások

Fedezze fel az összes olyan technológiai opciót, amire szüksége van ahhoz, hogy gyorsabban, okosabban, könnyebben és jobban végezhesse munkáját a gyorsan változó világban. Egyetlen beszállítótól, akinek ugyanolyan fontos az Ön üzleti tevékenysége, mint az Ön számára.

Mobil munkavégzés

Hozzon ki még többet az alkalmazottaiból, bárhol dolgozzanak is – hagyományos irodában, rugalmas kialakítású irodában vagy menet közben –, a termelékenységet bármikor és bárhol megkönnyítő technológiai megoldásokkal és üzleti gépekkel.

Nyomtatási megoldások

Tegye egyszerűvé a nyomtatást a Print Proactive megoldással, egy egyszerű és automatizált folyamattal, amely nyomon követi a tinta- és tonerhasználatot, és új kelléket küld, mielőtt azok kifogynának. Emellett egyszerűsíti a nyomtatási fogyóeszközök számlázását és hulladékkezelését is.

Technológiai kiegészítők

Az irodai termelékenység növelésének egyik leginkább költséghatékony módja, ha intelligens íróasztali megoldásokba, például a munkavégzés módjához illeszkedve tervezett ergonomikus eszközökbe, karcsú, helytakarékos LED-monitorokba és vezeték nélküli billentyűzetekbe fektet be.

Biztonság

Az iroda egy állandóan változó környezet, és fontos a legújabb technológiai megoldások követése. A kritikus fontosságú adatok elzárását biztosító laptopzáraktól és USB-eszközöktől kezdve, a megfelelő útválasztókig, töltőkig és a legjobb okostelefonokig, mindent beszerezhet egyetlen beszállítótól, szakértői tanácsadással és elsőrendű szolgáltatással együtt.

Beszéljünk személyesen!

Az igényei szerint személyre szabott megoldáshoz forduljon az egyik képviselőnkhöz.

Let's talk in person HU

Let's talk in person HU
Kontakt
close