Takarítási és hulladékkezelési megoldások

Takarítási és hulladékkezelési megoldások

Tartsa az irodát biztonságosan és tisztán az Ön igényei szerint kialakított, hatékony és megfizethető, egyetlen megbízható forrásból származó létesítménymegoldásokkal.

Alapvető takarítási termékek

Gondoskodjon az ügyfelei és alkalmazottai egészségéről és biztonságáról az Ön költségvetésének és igényeinek megfelelően kialakított, teljes körű takarítási fogyóeszköz-megoldás segítségével. Választhat a Staples saját márkás termékei vagy a vezető márkák termékei közül.

Raktár- és telephelykezelés

Biztosítsa, hogy mindenkor rendelkezésre állnak a dolgozók és látogatók biztonságát és jólétét garantáló megfelelő termékek. A látogatói kitűzőktől, antibakteriális termékektől és fertőtlenítőszerektől kezdve, az egyéni védőeszközökig és elsősegély-készletekig, minden alapvető terméket megtalál a raktárkörnyezethez.

Karbantartási eszközök

Elég egyetlen beszállítóhoz fordulnia, hogy szakértői tanácsot kapjon és beszerezze a vállalat tisztán tartásához szükséges összes eszközt és berendezést a szemeteszsákoktól és törlőrongyoktól kezdve, a porszívókig és felmosó eszközökig – ráadásul mindezt az irodaszerekkel együtt szállítjuk ki Önnek.

Fedezze fel a lehetőségeket!

Érjen el még többet a személyre szabott programokkal, egyszerűsített folyamatokkal és folyamatos megtakarításokkal.

Beszéljünk személyesen!

Az igényei szerint személyre szabott megoldáshoz forduljon az egyik képviselőnkhöz.

Let's talk in person HU

Let's talk in person HU
Kontakt
close