Személyre szabott nyomtatási megoldások

Teljes körű szolgáltatást nyújtó nyomtatási megoldások

A Staples Print Solutions (nyomtatási megoldások) segítségével a normál rendelését kiegészítheti a nyomtatott anyagokra – brosúrákra, márkajelzéssel ellátott papír- és írószerárura és csomagolásra – vonatkozó rendelésével. Egy egyszerű lépésben.

Kereskedelmi nyomtatási anyagok

A Staples által kínált kereskedelmi nyomtatási szolgáltatással a nyomtatott anyagok ugyanolyan ragyogóak lesznek, mint a rajtuk található üzenet. A brosúráktól kezdve, a jelzésekig és poszterekig, mindenre megoldást kínálunk, amire szüksége van vállalata nyomtatott megjelenítéséhez, és ezeket az irodaszerekkel együtt szállítjuk ki.

Készletkezelés

Az Ön napi igényei szerint kialakított készletkezelési megoldás biztosítja, hogy soha ne fogyjon ki az üzleti tevékenységhez szükséges alapvető cikkekből.

Egyedi nyomtatási szolgáltatások

Ha egyedi papír-írószer-árura, névjegykártyára, bélyegzőre vagy üdvözlőlapra van szüksége a vállalati arculat még vonzóbbá tételéhez, akkor jó helyen jár, mivel a legkiválóbb minőségű nyomtatott anyagokat kínáljuk.

Formanyomtatványok, címkék és rugalmas csomagolóanyagok

A formanyomtatványok, címkék és rugalmas csomagolóanyagok közül választhat – egyedi és készleten lévő termékek közül – minden elképzelhető felhasználásra, és mindezt egyetlen forrásból.

Beszéljünk személyesen!

Az igényei szerint személyre szabott megoldáshoz forduljon az egyik képviselőnkhöz.

Let's talk in person HU

Let's talk in person HU
Kontakt
close