Irodabútorok

Berendezési megoldások az Ön számára tervezve

Minőségi irodabútorok időben és a megadott költségvetésen belül leszállítva és összeszerelve, akár csak egy szék cseréjéről, akár az iroda teljes felújításáról van szó.

Irodabútorok

Ha az a cél, hogy a munkakörnyezet jobban nézzen ki, és hatékonyabb legyen a munka, akkor a megfelelő helyen van, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a bútorok és kiegészítők széles körére.

Tervezési és projektszolgáltatások

Alakítsa ki a vállalkozása vadonatúj kinézetét, szoros együttműködésben lakberendező szakértőinkkel, akik minden részletre ügyelnek majd, a helyszín felmérésétől és a tervezéstől kezdve, a termékek kiválasztásáig, szállításáig és beszereléséig.

Ergonómia

Európa-szerte a legtöbb munkanapkiesést minden más panaszhoz képest a rossz testtartás következtében kialakuló mozgásszervi panaszok okozzák. Az ergonomikus munkahelyi megoldásoknak köszönhetően azonban szerencsére a termelékenységét is növelheti, és ezzel párhuzamosan alkalmazottai egészségére is jobban odafigyelhet.

Kiemelt termékek

ClassicLine Bürostuhl Value, stoffbezogene Lehne, mit Armlehnen, Aluminiumfußkreuz, für harte Böden / Teppichböden, Stoff, schwarz
STAPLES® Bodenschutzmatte, für harte Böden, PVC, rechteckig, 120 x 150 cm, transparent
MAUL Schreibtischleuchte, Office, mit Standfuß, mit Leuchtmittel, Energiesparlampe, 20 W, E27, silber
DURABLE Hängewagen Business-Boy, A4, Edelstahl, mit Ablagefach, 738 x 380 x 695 mm, schwarz/silber
DURABLE Schlüsselschrank KEY BOX 72 CODE, Aluminium, Zahlenschloss, für: 72 Schlüssel, 302 x 118 x 400 mm, silbermetallic
Kerkmann Garderobenständer Public, Stahl, 12 Mantel- / 6 Huthaken, alusilber

Beszéljünk személyesen!

Az igényei szerint személyre szabott megoldáshoz forduljon az egyik képviselőnkhöz.

Let's talk in person HU

Let's talk in person HU
Kontakt
close