Staples Business Advantage
Étkező és pihenőhelyiség

Étkező és pihenőhelyiség

Tudta, hogy a normál rendeléséhez hozzáadhatja minden pihenőhelyiség-cikkét? Így nem csupán a folyamat lesz egyszerűbb, hanem pénzt és időt is megtakaríthat.

Feltöltődés

Gondoskodjon alkalmazottai elégedettségéről, és nyűgözze le a látogatóit a legjobb kávéval, teával és harapnivalókkal.

Felfrissülés

Akár irodai találkozót rendez, akár külső helyszínen megtartott konferenciát, biztos lehet benne, hogy a legjobb megoldásokat fogjuk nyújtani a frissítők és fogyóeszközök terén.

Kávémegoldások

Azon túl, hogy az ügyfeleink számára kávét, teát és tartozékokat (például cukor, krémesítő por és kanalak) kínálunk, javaslatot teszünk a szükséges kávégépekre és le is szállítjuk azokat. Mi a legfontosabb az Ön számára? A gyors elkészítés, az arculat vagy a teljes körű kávéélmény? A Staples Business Advantage segít az igényeiknek leginkább megfelelő kávé- (tea-) készítési megoldás beszerzésében.

Egyszer használatos eszközök

A Staples Business Advantage biztosítja a szükséges termékeket a rendszeres irodai használatra a büfében/kávézósarokban vagy az irodai bulikhoz. A szalvétától kezdve a tányérokig és evőeszközökig minden szükséges terméket kínálunk. És ezek az esetek többségében fenntartható termékek.

Beszéljünk személyesen!

Az igényei szerint személyre szabott megoldáshoz forduljon az egyik képviselőnkhöz.

Let's talk in person HU

Let's talk in person HU
close