Étkező és pihenőhelyiség

Étkező és pihenőhelyiség

Tudta, hogy a normál rendeléséhez hozzáadhatja minden pihenőhelyiség-cikkét? Így nem csupán a folyamat lesz egyszerűbb, hanem pénzt és időt is megtakaríthat.

Feltöltődés

Gondoskodjon alkalmazottai elégedettségéről, és nyűgözze le a látogatóit a legjobb kávéval, teával és harapnivalókkal.

Felfrissülés

Akár irodai találkozót rendez, akár külső helyszínen megtartott konferenciát, biztos lehet benne, hogy a legjobb megoldásokat fogjuk nyújtani a frissítők és fogyóeszközök terén.

Kávémegoldások

Azon túl, hogy az ügyfeleink számára kávét, teát és tartozékokat (például cukor, krémesítő por és kanalak) kínálunk, javaslatot teszünk a szükséges kávégépekre és le is szállítjuk azokat. Mi a legfontosabb az Ön számára? A gyors elkészítés, az arculat vagy a teljes körű kávéélmény? A Staples Business Advantage segít az igényeiknek leginkább megfelelő kávé- (tea-) készítési megoldás beszerzésében.

Egyszer használatos eszközök

A Staples Business Advantage biztosítja a szükséges termékeket a rendszeres irodai használatra a büfében/kávézósarokban vagy az irodai bulikhoz. A szalvétától kezdve a tányérokig és evőeszközökig minden szükséges terméket kínálunk. És ezek az esetek többségében fenntartható termékek.

Let's talk in person HU

Let's talk in person HU
Kontakt
close